Vrienden van Felix

Camouflage

Word vriend van Felix

Hebt u Felix De Boeck nog gekend of hebt u nog een werkje van hem thuis hangen? Of bent u ook geïntrigeerd door die bijzondere schilder-boer met lange baard en pijp in de mond? Wilt u met uw familie, vereniging of firma onze werking steunen en combineren met fijne activiteiten in en buiten ons museum? De Vrienden van Felix organiseren jaarlijks enkele activiteiten waaraan u kan deelnemen. Onze volgende uitstap: op zaterdag 3 september 2022 gaan we naar de Villa Empain (Boghossianstichting) om de tentoonstelling ‘Portrait of a lady’ te bezoeken. Benieuwd naar onze werking en voordelen? Bel ons op 02 377 57 22 of mail naar info@felixart.org.

Praktisch

Activiteiten 2022

Voorbije activiteiten in 2021

Praktisch

Als steunend lid krijgt u voor €50 (€60 voor het hele gezin) steeds gratis toegang tot het museum en tot de uitstappen van de Vrienden en de activiteiten van het museum (waaronder steevast een rondleiding van elke nieuwe tentoonstelling), en krijgt u ook korting in de museumshop.

Als vereniging krijgt u voor €250 euro dezelfde voordelen en ook korting op de verhuur van onze museumruimtes om uw eigen activiteiten te organiseren.

Als bedrijf krijgt u voor €2500 dezelfde voordelen als verenigingen, aangevuld met een VIP-rondleiding met drinks voor 50 personen.

Om ‘Vriend van FeliX’ te worden maakt u een van de voornoemde bedragen over op rekening nr. BE28 7340 3657 9820 met de vermelding ‘Vrienden 2022 + uw naam en voornaam’. Wij danken u alvast van harte voor uw waardevolle steun!

Activiteiten 2022

In 2022 kregen de Vrienden van Felix een exclusieve preview van de recent geopende hoeve van Felix De Boeck, die een inkijk geeft in zijn leefomgeving. De hoeve biedt nu een totaalervaring van het leven op de boerderij van de boer-schilder. Voor Vrienden die Felix nog persoonlijk gekend hebben, is dit uiteraard een zeer bijzondere ervaring.

Op 3 september 2022 trekken met de vrienden naar Villa Empain. Zin om mee te gaan? Laat het ons weten op info@felixart.org of 02 377 57 22.

Voorbije activiteiten in 2021

2021 was een moeilijk jaar om activiteiten te organiseren, maar we zijn er toch in geslaagd om een fijn bezoek te brengen aan Brouwerij 3 Fonteinen, die enkele speciale edities heeft met Nachtlichten van Felix De Boeck. Dank aan de brouwerij voor deze rondleiding en degustatie.

Ook gingen we naar de Fondation Folon in Terhulpen, waarmee het museum een samenwerking heeft ‘Vrije denkers – Esprits libres’: Felix – Folon. Een ander museum op een atypische plaats, wat weerom een ontdekking was.

Boek Tickets